NOKIAN TRACTOR KING

Designet til Nokian Tractor King, fra det helt nye dekkmønsteret til den forsterkede konstruksjonen, er ikke annet enn revolusjonerende.

Nokian Tractor King er et traktordekk for de tyngste maskinene og det mest krevende terrenget, både når det gjelder skogbruk og massetransport, og er resultatet av radikal nytekning innen dekkteknologi for traktorer.

Les mer

Høy lastekapasitet

Inntil 320 kPa

50 % mer trekkevne på skulderene

Sammenlignet med vanlig dekkmønster

Høyhastig­hetskategori

65 km/t (D)

Revolusjonerende fra ytterst til innerst

Med den ekstreme holdbarheten og grepet til Nokian Tractor King kan traktorens hestekrefter overføres til bakken som aldri før.

Utviklet med et mål

Nokian Tyres' team oppdaget at det var et voksende behov for et kraftig dekk med godt veigrep og topp egenskaper på veien.

“Det å ha et team med så mye erfaring og som er lidenskapelig opptatt av det vi holder på med, ga oss muligheten til å skape et nytt dekk uten at det gikk på bekostning av de andre nøkkelegenskapene”, sier Caleb Claassen, designer hos Nokian Tyres.

Finn en forhandler

Heavy Stories

“Førsteklasses trekkevne og lateralt grep – selv på glatte steiner”

Christof Wiederstein

Fra gjørme til steinete bakker – Christof Wiederstein og selskapet hans jobber under utfordrende forhold i skogen.

“Jeg anbefaler absolutt Nokian Tractor King til krevende skogsarbeid og trefelling,” sier Wiederstein. Han tror de doble knaster på dekket gir et unikt utseende, og viser noen av vinnerkvalitetene til Nokian Tractor King.

“Det er en større kontaktflate takket være det brede mønsteret. Samtidig gir de doble knastene kanter med mer trekkevne,” sier han. “Dekket fungerer perfekt ved gjørmete forhold og gir førsteklasses trekkevne og lateralt grep – selv på glatte steiner.” I tillegg til ypperlig trekkevne og punkteringsmotstand, er Wiederstein fornøyd med kjørekomforten som gir jevne overganger på veien med Nokian Tractor King-dekk.

Tekniske spesifikasjoner

Radial

Slangeløst

Stålbelte

CCR

SIDEVEGG I ARAMID

PUNKTERINGS­BESKYTTELSE

KJEDEBRUK

KAN PIGGES

STEINFJER­NERE