6000 timer 650 hektar 60 tonn 17 tilhengere 15 traktorer
– null problemer

Flytedekk for landbruk og masseforflytning
frå Nokian Tyres

Se videoen

Nytt utvalg av Nokian CT-dekk

Enda større utvalg av velkjente tilhengerdekk.

Se de nye dimensjonene

Kvalitet du kan stole på

I løpet av de siste ti-tjue årene har flytedekk vist at de er overlegne til landbruksarbeid og masseforflytning. Gode flyteegenskaper bidrar til bedre stabilitet, grep og bæreevne for tilhengere, traktorer og andre tunge maskiner.

Hos Nokian Tyres vet vi hvilke utfordringer du står overfor under krevende arbeid i terrenget. Våre flytedekk har punkteringsmotstanden, bæreevnen og stabiliteten som sikrer at jobben blir gjort, ikke bare i år, men i mange år fremover.

Ny revolusjonerende standard for flytedekk.

Kjøp dekk

Tilbakemelding fra brukerne

Sjåfør

Günter Zens, A&G erdbewegung und transporte

Dekk

Nokian CT

Sted

Düren, Tyskland

6000 timers bruk – null problemer


Da de forrige dekkene viste seg å ikke være driftsikre nok, bestemte A&G Erdbewegung und Transporte seg for å prøve Nokian CT på sine fem tunge Kröger-hengere.

“Dette var tre år siden”, sier Günter Zens. “Nå har det eldste CT-dekket vårt blitt brukt mer enn 6000 timer, uten et eneste problem”.

Ettersom så å si alt arbeid skjer utenfor vei, verdsetter Zens CT-dekkets gode selvrensingsegenskaper. “Vi kjører i mye myk sand. Det er helt avgjørende at dekket rengjører seg selv effektivt. På mange måter er CT det perfekte dekket for oss”, sier han.

“På mange måter er CT det perfekte dekket for oss”

Dekkets stabilitet under frakt av tung last er en annen egenskap Zens ser på som avgjørende. “Vår fullastede tridem-henger, trukket av en tung Fendt-traktor, veier mer en 60 tonn. CT-dekket presterer svært godt, selv med en så ekstrem last”, sier Zens.

“Sltasjeraten til dekket er utmerket, stabiliteten, selvrensingen og punkteringsresistansen er i en klasse for seg”, oppsummerer Zens. “Vi er svært fornøyd med produktet”.

Stabilitet og stor kontaktflate i tillegg til lang levetid


Med en flåte på 16 traktorer, 17 hengere og annet landbruksutstyr, tilbyr Jürgen Ricters selskap entrerprenørtjenester til lokale bønder og bioenergianlegg. I 2011 oppdaget de dekket Nokian Country King. Etter å ha latt seg imponere av dekkets store kontaktflate og rette sidevegger, bestemte de seg for å prøve det ut.

“Dekket viste seg å være svært godt til daglig bruk», sier Richter. «Nå har fem av våre hengere Nokian Country King-dekk, og en Fendt 820-traktor er utrustet med et sett Nokian TRI 2”.


“Country King presterer godt på alle områder"

Etter fire års bruk av Country King har de ikke hatt ett problem. «Dekkets stabilitet og store kontaktflater, i tillegg til lang levetid, har gjort oss til ivrige tilhengere av Country King», sier Richter.

Årlig kjører hver av Richters trailere ca 500 timer, hvorav 60-70 % av tiden tilbringes på landevei. “Pålitelighet og gode selvrensingsegenskaper var hovedårsakene til at vi valgte disse dekkene”, sier Richter. “Country King presterer godt på alle områder, og jeg har ingenting å utsette på produktet”.

Sjåfør

Jürgen & Christian Richter, Lohnunternehmen Richter GBR

Dekk

Nokian Country King

Sted

Amelinghausen, Tyskland

Nokians utvalg av flytedekk

Nokian CT

Dokumentert ytelse, nye dimensjoner

Med de nye dimensjonene i Nokians CT-serie kan du utstyre enda flere typer tilhengere med dekk som egner seg like godt til våte jorder og tung masseforflytning som til kjøring på veien.

Dekkene har også enestående lang levetid. Den kutt- og sprekkbestandige slitebanegummiblandingen gir ikke bare ekstra kjørelengde, men øker også punkteringsmotstanden, noe som er dokumentert under reelle bruksforhold.

CT-seriens gode selvrensende egenskaper holder sporene fri for gjørme og steiner, mens den asymmetriske dekkmønsteroppstillingen gir lavere støy og utmerkede veitransportegenskaper. Oppgrader tilhengeren din med Nokian CT-dekk!

Nye dimensjoner:
600/50R22.5 163D CT TL
560/60R22.5 165D CT TL
600/55R26.5 169D CT TL
600/60R30.5 173D CT TL

Se videoen

Nokian Country King

Topp nytteverdi bevist gjennom mange år med tøff testing

Nokian Country King er et robust hengerdekk for krevende bruk, tilpasset store landbrukskjøretøy og hengere. Dekkets gode selvrensingsegenskaper og pålitelighet har gjort det til et populært valg for mange ulike oppgaver.

Nokian ELS

Tunge maskiner, minimal jordskade

Et radialdekk som gjør svært liten skade på jordsmonnet, på tross av at det er tilpasset store og tunge landbruksmaskiner. Dekkets egenskaper og nytteverdi har gjort Nokian ELS til en klassiker i vår produktportefølje.

Tekniske spesifikasjoner

Fra hogstområde til motorvei – se
hele utvalget til Nokian Heavy Tyres

Nokiantyres.com/heavy