Nokian E-Truck

Pålitelige helårsdekk for mellomlang transport og distrubisjonskjøring

Lengst mulig kjørelengde

I dagens transportbransje handler det mer om økonomi enn eventyr. Hold hjulene profitabelt i gang ved å ta de viktige, riktige valgene.

Hvilke dekk har de beste egenskapene og gir flest problemfrie kilometere for pengene? Under normale forhold er oppskriften på suksess å få en lengst mulig kjørelengde med så få overraskelser som mulig.

Finn en forhandler

Spar med hver rotasjon

Det finnes kostnader som ikke er til å komme unna, og kostnader du kan gjøre noe med. Hva innebærer det når det gjelder dekk?

DRIVSTOFFØKONOMI

Hvert Nokian E-Truck-produkt har en spesiell gummiblanding og design som minimerer rullemotstanden. På sikt er dette både miljøvennlig og kostnadsbesparende.

KJØRELENGDE

Den store fordelen med Nokian E-Truck er alle de tusentalls problemfrie kilometerne du får. Og når dekkene er utslitt, kan du regummiere dem for en ny runde.

KOMFORT

Lavt støynivå og gode kjøreegenskaper er sikkerhetsfaktorer som er med på å forebygge dyre overraskelser.

SLITESTYRKE

I den robuste og slitesterke Nokian E-Truck-serien, som produseres i Europa og er viden tilgjengelig, brukes dokumentert effektive løsninger.

EGENSKAPER

Hvis du i hovedsak kjører under normale forhold, er det ingen vits i å betale i dyre dommer for ekstra veigrep eller ekstreme vinterfunksjoner.

Finn en forhandler

Nokian E-Truck-serien

Nokian E-Truck Steer

Nokian E-Truck Steer

Nokian E-Truck Steer er laget for helårsbruk på styreakslene på lastebiler og busser for mellomlang transport og distrubisjonskjøring. Godt våtgrep og kraftig mønster sikrer stabile, forutsigbare kjøreegenskaper.

  • En ny type sikksakkformet mønster hindrer at steiner setter seg fast
  • Jevnt slitemønster for lang kjørelengde
  • Spiral Sipe System gir grep på alle typer veiunderlag

Nokian E-Truck Drive

Nokian E-Truck Drive

Drivakseldekket Nokian E-Truck Drive er designet for mellomlang transport og distrubisjonskjøring året rundt. Det gir godt grep og økonomiske kilometere på ulike typer veier og under ulike værforhold.

  • Effektivt blokkmønster og åpen mønsterdesign midt på sikrer godt grep
  • Jevnt slitemønster for lang, problemfri levetid
  • Lav rullemotstand og lite dekkstøy for drivstofføkonomi og komfort

Nokian E-Truck Trailer

Nokian E-Truck Trailer

Nokian E-Truck Trailer er et økonomisk alternativ for krevende bruk av tilhenger året rundt. De robuste skulderkantene og det jevne slitemønsteret garanterer god kjørelengde, samtidig som den lave rullemotstanden reduserer drivstofforbruket og skåner miljøet.

  • Nytt sikksakkformet mønster for økt stabilitet
  • Problemet med fastsittende steiner reduseres, slik at dekket holder lenger
  • Godt grep på hovedveier

Tekniske spesifikasjoner

Finn en forhandler

Historier fra landeveien

“Jeg drar på søndag, og kommer
helskinnet hjem på lørdag”

— Gerard Leushuis

På de 38 årene som lastebilsjåfør har Gerard Leushuis rukket å se mange europeiske veier. Et milliontalls kilometer har lært ham hva som er viktigst i transportbransjen.


“Tid er penger, men man må vite hvilket ansvar man har”, sier han. “Sikkerheten er viktig. Du er ikke alene på veien.”

Hva er viktig hos et dekk? Gerard har en klar formening også om dét. “Kjørelengden”, kommer det kontant. “Og det bør ikke lage for mye støy. Komfortabelt, pålitelig og økonomisk.”

Det er viktig for Gerard å være presis, men han vil ikke ta sjanser. “Jeg har ett oppdrag”, forklarer han. “Jeg drar på søndag, og kommer helskinnet hjem på lørdag.”

KLAR FOR RUNDE TO

Den robuste innkapslingen gjør Nokian E-Truck-dekkene svært godt egnet for regummiering. Med Nokian Noktop- og E-Tread-regummieringsmaterialene holder E-Truck-dekkene både én og to runder til.

noktop.com