FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube

Tilbake til nyhetene

Knytt nye kontakter på Agritechnica – Nokian Tyres lanserer ny allsidighet og digitalt verktøy for landbruksdekk.

På verdens største landbruksmesse, Agritechnica 2019, er det de digitale innovasjonene som står i fokus. Takket være en økt satsing på forskning, utvikling og produksjon er Nokian Tyres mer enn klar til å ta utfordringen og lansere nye, tilkoblede produkter. For at du skal kunne være mer fleksibel, informert og effektiv når du jobber med landbruk og entreprenørarbeider hjelper nye Nokian Ground King deg å få maksimalt ut av traktorene, samtidig som den smarte dekkløsningen Nokian Tyres Intuitu tar deg med på en digital reise. Ettersom vi også har tatt med oss de ekstremt stabile og kraftige flotationdekkene våre til tilhengere, er det en skikkelig vinnerkombinasjon du møter ved Nokian Tyres-standen.

Siden forrige Agritechnica for to år siden har Nokian Tyres investert 70 millioner euro for å øke produksjonskapasiteten og bygd et nytt forsknings- og utviklingssenter på 3500 kvadratmeter. Denne investeringen gjør at vi kan presentere flere produktnyheter – som for eksempel det nye, revolusjonerende dekket for flerbrukstraktorer til landbruk og entreprenørarbeider – ut på markedet. Nokian Tyres har i tillegg utvidet sortimentet av løsninger ved å lansere smarte dekk, digitale løsninger og hjul for tunge maskiner.

«I produktutviklingen vår fokuserer vi for tiden på dekk til landbruk og entreprenørarbeider, og Agritechnica-messen er det viktigste arrangementet for alle som jobber i landbrukssektoren», sier Toni Silfverberg, salgs- og markedsføringssjef i Nokian Heavy Tyres. «Dette gjør det ekstra spennende å komme tilbake dit og vise verden hvor mye innsats vi har brukt for å skape produkter som gjør arbeidet innenfor landbruk mer produktivt og bærekraftig.»

Mer informasjon og bilder: investeringer

Bakkekontakt

Ved årets Agritechnica er det duket for verdenspremiere på et banebrytende dekk til traktor- og landbruksmaskiner: Nokian Ground King. Dekket er utstyrt med den splitter nye Hybrilug™-dekkmønsterteknologien som effektivt kombinerer fordelene med knast- og blokkmønster.

Det allsidige Nokian Ground King, helårsdekket, takler alle typer terreng og entreprenørarbeider. Det gir mobilitet og grep på mykt underlag, og presisjon ved veitransport. Den slitesterke gummiblandingen i slitebanen kombinert med en stor kontaktflate sikrer flere driftstimer selv ved lengre tids kjøring på vei. Den eksellente lastekapasiteten gjør det mulig å frakte tung last og bruke tunge arbeidsredskaper.

«På Agritechnica 2017 lanserte vi et konseptdekk som var ganske radikalt og vekket stor interesse», forteller Toni Silfverberg. «Etter ytterligere to år med produktutvikling, testing og enda mer testing er sluttresultatet, Nokian Ground King, endelig klart. Dette er et dekk som  fullt ut realiserer det potensialet de moderne flerbrukstraktorene har til allsidighet.»

HybrilugTM-teknologien som ligger til grunn for Nokian Ground King, har allerede imponert testbrukerne, og lanseres for første gang for allmennheten på Agritechnica-messen.

«Nokian Ground King kommer definitivt til å vekke oppmerksomhet på Agritechnica», forteller Toni Silfverberg. «Det er ikke hver dag du får sjansen til å være blant de aller første som får se en helt ny type traktordekk».

Mer informasjon og bilder: Nokian Ground King

Et annet innovativt produkt fra Nokian Tyres, traktordekket Nokian Tractor King, er beregnet på tungt skogsarbeid, massetransport og veiarbeid med kjøring på vei i høy hastighet. Designet, fra det splitter nye dekkmønsteret til den forsterkede stammen i massetransportklassen, er rett og slett revolusjonerende. Ved Agco-standen i hall 20 kan man se Nokian Tractor King på en Valtra-traktor som er utstyrt for kommunalt arbeid.

Mer informasjon og bilder: Nokian Tractor King

Kontakt med dekkene

Sensorer og digital teknologi er blant hovedtemaene for Agritechnica 2019, og Nokian Tyres stiller med en rekke innovasjoner innenfor smarte dekk og digitale dekkløsninger. Løsningen, som har fått navnet Nokian Tyres Intuitu, gir dekkene en ny digital dimensjon.

«Nokian Tyres Intuitu hjelper deg å få maksimalt ut av dekkene dine ved å gi dem en digital plattform og gjøre dem tilgjengelig på mobiltelefonen din», forklarer Toni Silfverberg. «Systemet er fullstendig integrert i selve dekket, og dette effektiviserer dekkhåndteringen og gir optimale driftsforhold.»

På Nokian Tyres standen kan de besøkende se demovideoer og selv oppleve den digitale dimensjonen ved traktordekkene – både med en demo i sanntid fra Finland og med en demo med utvidet virkelighet (AR) i en vaskekte Valtratraktor. Alle er herved invitert med på en digital reise!

 

Mer informasjon og bilder: Nokian Tyres Intuitu

Kontakt med hjulene

Gjennom det nylige oppkjøpet av Levypyörä kan Nokian Tyres nå tilby også hjul og tilhørende løsninger. Dermed kan vi kan betjene dekkbrukerne på en enda bedre måte med komplette hjul og nye innovasjoner.

«Vi har samarbeidet med Levypyörä, som produserer LP Wheels, i en årrekke», forteller Toni Silfverberg. «Det at vi kan nå kan utvikle hjul og dekk samtidig, gjør at vi kan tilby kundene våre enda bedre service og løsninger.»

LP Wheels løsningene fra Nokian Tyres vil være å se både ved Nokian Tyres-standen #20B52 og Ovethis-standen, #03C03.

Mer informasjon og bilder: oppkjøp

Kontakt med tilhengeren

Som entreprenør er det viktig å kunne dra en tung tilhenger uten å skade underlaget. De avanserte Nokian Tyres flotationdekkene for krevende arbeider presenteres både ved Nokian Tyres standen og standene til mange av våre samarbeidspartnerne. Nokian CT er det ultimate tilhengerdekket, med en overlegen holdbarhet og lastekapasitet. Nokian Country King er det naturlige valget når mesteparten av kjøringen foregår på vei, mens Nokian ELS er ideelt for å frakte tung last med lavt marktrykk på jordet.

«De som har brukt flotationdekkene våre, har særlig skrytt av hvor stødig tilhengeren står mens den lastes», påpeker Silfverberg. «Selv om den står på mykt underlag, vil du ikke at den skal forflytte seg sideveis.»

Mer informasjon om flotationdekk

Å få god kontakt

For Nokian Tyres handler Agritechnica 2019 primært om å få nye kontakter – først og fremst med forbrukerne.

«Skaper vi kontakter og jo bedre vi blir på å lytte, jo mer oppnår vi», understreker Toni Silfverberg. «Er det noe vi har lært av den nordiske arven vår, så er det betydningen av å lytte, forstå og lære. Vi mener at det er på den måten vi skaper verdi for kundene våre.»

Nokian Tyres standen viser engasjementet vårt innenfor moderne landbruks- og entreprenørarbeid. «Vi opplever det som viktig å tilbringe tid ute i felt, gjøre tester og være lydhøre for sluttbrukernes behov og tilbakemeldinger», påpeker han. «Agritechnica er en fantastisk mulighet til å møte både faste og nye kunder!»

Kom og besøk oss på Agritechnica i hall 20, stand nr. B52.

 

For ytterligere informasjon:

Rosanna Kivinummi-Lahdenpohja, markedsføringsansvarlig, Nokian Heavy Tyres Ltd.

Rosanna.kivinummi@nokiantyres.com, tlf. +358 10 401 7929

 

Nokian Heavy Tyres presserom

www.nokiantyres.com/heavy