Flere driftstimer, pålitelig grep året rundt, kjørekomfort og høy lastbærende kapasitet på krevende byggeplasser. Kloss-mønstrede Nokian TRI 2 gjør sine arbeidsoppgaver innen jordbruk, industri, veiarbeid og miljømessig vedlikehold med lite og skånsomt fotavtrykk.

Stabil og komfortabel

Nokian TRI 2 tilbyr stabil og komfortabel kjørerespons både på og utenfor veien. Dekket er i sitt rette element når det brukes både til kjøring og til arbeid. En behagelig og stabil kjørerespons på høyde med personbiler gjør motorveikjøring lettere og øker trafikksikkerheten.

Slitesterk

Dekkmønsteret og den sterke konstruksjonen til dekket sikrer at Nokian TRI 2 slites jevnt og at det har et høyt antall effektive arbeidstimer.

Holder det rent

Nokian TRI 2 er kjent for sin miljøvennlighet. Takket være kloss-mønsteret og det jevne underlagstrykket er dekket velegnet for arbeid på følsomme grønne områder. I tillegg til å være mild mot underlaget, er dekket også selvrensende slik at maskinene ikke drar med seg jord ut på veiene.

Spar drivstoff og skån miljøet

I likhet med alle andre Nokian Heavy Tyres-produkter, er Nokian TRI 2 produsert uten skadelige høyaromatiske oljer. Kun rensede, lavaromatiske oljer brukes i gummiblandingen. Dekket har også lav dekkstøy og rullemotstand som reduserer drivstoffobruket.

  • ALLSIDIG, MILJØVENNLIG SPESIALDEKK FOR DET MODERNE JORDBRUKET OG BYGGNÆRINGEN
  • GODT GREP, HØY LASTEEVNE OG EN BEHAGELIG KJØREOPPLEVELSE
  • STABIL OG RASK PÅ VEIEN