Designet for terreng-lastebiler og militære kjøretøy, Nokian MPT Agile er et effektivt og sikkert valg for bruk både på og utenfor veien. Det smidige dekket svekkes ikke i et mykere terreng eller på skarpt og steinete underlag. Den robuste dekkstammen med flere lag garanterer en stabil og slitesterk tur.

Veigrep for alle sesonger

Nokian MPT Agile har flere mønsterspor og en større pilformet klossvinkel for et svært godt veigrep. Særlig vinteren forsterkes grepet gjennom en slitebane laget av naturgummi og designet spesielt for nordiske forhold. Dette klossmønstrede spesialdekket har en trekkevne og slitestyrke som passer godt for militære operasjoner verden over.

Egenskaper for militær bruk

Nokian MPT Agile-dekkene kan utstyres med et Run-flat enhet, som innebærer at selv om dekket treffes av en kule eller splintre vil ikke kjøretøyet stoppe. Nokian MPT Agile er tested i samarbeid med de finske forsvarsstyrkene. Nokian MPT Agile 365/80R20 spesialdekk er utstyrt med driving safety indicator (DSI). Pigg plassering for både militær og sivil bruk er markert på dekkene.

  • ET SPESIALDEKK MED HØY LASTEKAPASITET DESIGNET FOR TERRENG-LASTEBILER, PANSREDE- OG MILITÆRE KJØRETØY
  • ET EFFEKTIVT OG SIKKERT VALG FOR KJØRING PÅ OG UTENFOR VEIEN
  • FARTSKATEGORI G, 90 KM/H