Nokian Logger King LS-2 er det nye skogsmaskindekket for tøffe forhold og store maskiner. Robust konstruksjon og smarte egenskaper forlenger levetiden og gjør arbeidet mer effektivt.

Laget for å vare

Når du jobber på avsidesliggende hogstfelt, vil du helst unngå overraskelser. Nokian Logger King LS-2 er konstruert for lang levetid og krevende skogsdrift. Den ultra-robuste og svært slitesterke flerlags tekstilrammen med brede mellomlegg gir utmerket punkteringsmotstand, også i skulderområdet.

Avanserte egenskaper

Nokian Logger King LS-2 har en aggressiv mønsterdesign med fantastiske selvrengjøringsegenskaper. Dette sørger for godt grep selv på gjørmete og vått underlag. Dekkets spesialgummiblanding i vulstområdet reduserer risikoen for felgkast til et minimum, og den unike enkelttrådete vulstkonstruksjonen gir lettere montering på stedet.

Med eller uten belter

Nokian Logger King LS-2 kan brukes med belter og har derfor høy sporbunn i skulderområdet. Dette gir bedre støtte for beltene og beskytter dekkene mot skade.

Konstruert for ekstreme forhold

Nokian Logger King LS-2 finnes også i en Extreme-versjon for de tyngste maskinene og tøffeste forholdene. Med en lastekapasitet på opptil 12 250 kg er Extreme-versjonen det optimale dekket for profesjonell skogsdrift. Extreme-versjonen er tilgjengelig i størrelsene 30.5L-32 og 35.5L-32.

  • STÅLMELLOMLEGG FOR EKSTREM PUNKTERINGSMOTSTAND (OGSÅ I SKULDEROMRÅDET)
  • ULTRA-ROBUST OG SVÆRT SLITESTERK FLERLAGS TEKSTILRAMME
  • SPESIALGUMMIBLANDING UTVIKLET FOR SKOGSARBEID
  • UNIK ENKELTTRÅDET VULSTKONSTRUKSJON FOR LETTERE MONTERING OG JEVN FLENSBELASTNING
  • SPESIELL VULSTGUMMIBLANDING REDUSERER RISIKOEN FOR FELGKAST TIL ET MINIMUM

Les mer: http://www.nokiantyres.com/loggerking