Nokian Hakkapeliitta Truck F for tilhengere gir deg effektivt grep, god holdbarhet og økonomisk kjøring for ekstreme forhold. Vårt mål om å skape det beste vinterdekket har gitt et dekk med svært presise og stabile kjøreegenskaper.

Vi kjenner vinteren

Nokian Hakkapeliitta Truck F er et tilhengerdekk utviklet for krevende profesjonell transportkjøring. Utviklingsarbeidet startet med et ambisiøst mål om å lage verdens beste vinterdekk. Dekket gir yrkessjåfører effektivt grep, kompromissløs holdbarhet og økonomisk kjøring.

For varierende forhold

I raskt skiftende, utfordrende og vanskelige vinterforhold, er Nokian Hakkapeliitta Truck F en pålitelig reisepartner for middels og lange avstander. Dette flerbruksdekket er hjemme på brede hovedveier, men takler også lett utfordringene på svingete småveier og avsidesliggende skogsbilveier.

Seiping sikrer maksimalt grep

Spiral Sipe Systemet, utviklet av verdens nordligste dekkprodusent, sikrer unike gripsgenskaper for bruk på tilhengere. Takket være den tette seipingen, spesielt de langsgående seipene, har det nye dekket opp til 15% bedre sidegrep på is og hardpakket snø enn forgjengeren.

Bygd for å vare

Hakkapeliitta Truck F har mønsterspor designet for å forhindre ansamlingen småstein og grus. Sporbunnene og steinfjernerne hindrer at steiner fester seg i dekket, på denne måten forlenges dekkets levetid og gjør den mer egnet for regummiering.

  • GODE KJØREEGENSKAPER UNDER ALLE FORHOLD. LANG OG ØKONOMISK LEVETID.
  • SKARPE SKULDERKANTER SØRGER FOR EN PRESIS OG STABIL KJØRERESPONS.
  • GODT SIDEGREP PÅ SNØ OG IS VED HJELP AV TETT SPIRALLAMELLSYSTEM OG ÅPENT MØNSTER.

Les mer: https://www.nokiantyres.com/trucks