Drivakseldekk for krevende vinterforhold på ujevne veier

Snøbrøyting og tømmertransport på ujevne vinterveier krever det ytterste av dekkene. Vinterdekket Nokian Hakkapeliitta Truck E2 med godt grep gir komfort og trygghet for sikkert arbeid i ekstreme omgivelser ved å minimere behovet for kjetting. Det bygger videre på Hakkapeliitta-arven, og tilbyr neste generasjons vintergrep, levetid, slitestyrke og lav rullemotstand.

  • Sikkerhet og komfort året rundt

Nokian Hakkapeliitta Truck E2 har dype lameller med åpent mønster og sammenkoblet mønsterblokkdesign, noe som tar grep på snø og is til et nytt nivå som varer hele levetiden – fra den første frosten om høsten til den siste snøen om våren.

  • Lite støy, lav rullemotstand

Det moderne arbeidsmiljøet og lovgivningen krever at dekkene har lav støy og rullemotstand. Vinterdekket Nokian Hakkapeliitta Truck E2 er et steg foran det som kreves, og tilbyr en stille, økonomisk kjøretur med svært godt grep som varer hele levetiden.

  • Regummiering betyr bærekraft

Å regummiere er fornuftig – både økonomisk og for planeten. Det kompatible Nokian Noktop Hakkapeliitta Truck E2-regummieringsmaterialet gjør hele livssyklusen til dekket mer bærekraftig samtidig som det beholder de ekstreme vinteregenskapene.