Nokian Hakkapeliitta Truck E (Extreme) er tro mot sitt navn: det føler seg hjemme i de tøffeste og under de mest ekstreme forhold. Skreddersydd for det nordiske klimaet, dekket kombinerer et enestående grep med utmerket slitestyrke.

Nyskapende mønsterdesign

Mønsterdesignet har mer enn 1.100 effektive tverrgående seiper som danner et tett nettverk som bidrar til å maksimere grepet. Det aggressive, pilformede mønsterdesignet og de skarpe kantene i mønsterblokkene forbedrer både veigrep og bremsegrep på isete veier og snø.

Slitesterkt på ujevne veier

Hakkapeliitta Truck E har en suveren slitestyrke. Dette ble oppnådd ved hjelp av en ny type gummiblanding, spesielt designet for nordiske forhold. Det ytre gummilaget sikrer gode egenskaper på vinterføre: slitebanen beholder grepet under skiftende forhold. I mellomtiden minimerer den nedre gummilaget varmeutvikling, som reduserer rullemotstanden.

Presis og stillegående

Nokian Hakkapeliitta Truck E gir presise styreegenskaper. Den solide dekkstrukturen med stablede mønsterblokker og pilmønster sikrer høy kjørestabilitet. Plasseringen av de stablede mønsterblokkene i slitebanen reduserer også dekkstøy.

Sikkerhetsindikatorer

Hakkapeliitta Truck E har Winter Safety Indicator (WSI), som viser når dekket har best grep under tøffe vinterforhold, på isete vei, i dyp snø eller på våt slaps. Driving Safety Indicator (DSI) viser mønsterdybden. Tallene som er stemplet på slitebanen viser gjenværende spordybde i millimeter. Tallene slites bort, en om gangen, etter hvert som dekket slites ned.

Økonomisk og miljøvennlig

Nokian Hakkapeliitta Truck E er økonomisk og miljøvennlig. Dekket ruller lett, noe som reduserer drivstoffkostnader. Dette flerbruksdekket er produsert uten bruk av høyaromatiske oljer, som er klassifisert som skadelige og belastende for miljøet.

  • BEST GREP UNDER EKSTREME FORHOLD
  • UTMERKET SLITESTYRKE PÅ GROVE NORDISKE VEIER
  • STABILE OG PRESISE KJØREEGENSKAPER

Les mer: https://www.nokiantyres.com/trucks