Spesielt beregnet for krevende bruk på hovedveiene, vinterdekket Nokian Hakkapeliitta Truck D gir deg det eksepsjonelle Hakkapeliitta-grepet. I tillegg til M+S-merket, bærer også dette pålitelige dekket snøfnugg symbolet, det offisielle merket for godkjente vinterdekk.

Innovasjoner for vinteren

Vårt patenterte twin-block-mønster sikrer optimalt grep og presise kjøreegenskaper, selv under ekstreme forhold. Den effektive støtten fra mønsterklossene muliggjør dype seiper, som gir best mulig grep uten å gå på bekostning av kjørestabiliteten. Den dype 3D seipingen til Nokian Hakkapeliitta Truck D gjør det mulig å opprettholde grepet selv om dekket slites ned.

Seipe aktivatorer

Den tette sideveis-seipingen forbedrer veigrepet og bremsegrepet. Seipeaktivatorer i slitebanen øker effektiviteten til seipene og garanterer sikker kjøring, selv under skiftende værforhold. Sikksakk-mønsteret på dekkoverflaten forbedrer også det langsgående grepet.

Skreddersydd gummiblanding

Den utmerkede slitasjemotstanden til Nokian Hakkapeliitta Truck D er basert på en skreddersydd gummiblanding, og en nøye distribusjon av mønsterklossene: den trinnvise slitebanen er laget for å passe til ujevnheter i veibanen. Den optimaliserte klossfordelingen og et balansert overflatetrykk sikrer også at slitemønsteret er jevnt.

Stillegående og økonomisk

Den lave rullemotstanden til Nokian Hakkapeliitta Truck D reduserer både drivstofforbruket og utslippet av eksosgasser. På grunn av det moderne dekkmønster-designet og den optimaliserte klossfordelingen, er rullestøyen opp til 3 dB lavere enn forgjengeren.

Slitasjeindikatorer gir ekstra sikkerhet

Slitasjeindikatorene gir trygghet og gjør det enkelt å følge med på slitasjen til dekket. Driving Safety Indicator (DSI) viser hvor mange millimeter av mønsterdybden det er igjen på hovedsporene. Winter Safety Indicator (WSI) viser når dekkets vintergrepsegenskaper er sterkest.

Også for regummiering

Nokian Hakkapeliitta Truck D dekkmønster er også tilgjengelig som Nokian Noktop Hakkapeliitta D regummieringsmateriale, utviklet og testet for krevende forhold.

Les mer: https://www.nokiantyres.com/trucks