Nokian Hakka Truck 844 tilhengerdekk er designet for å operere feilfritt, selv under krevende forhold. Den nye dekkstrukturen gir utmerket levetid og god slitestyrke. Nokian Hakka Truck 844 er spesielt utviklet for bruk på tilhengere, men det fungerer også godt som et forhjul.

For alle årstider

Nokian Hakka Truck 844 er designet for helårsbruk for lang og mellomdistanse transport, og det fungerer også godt under vinterforhold. Det er det første trailerdekket i markedet, i denne størrelsen med både M+S og snøfnugg-merket, som beviser offisiell vinterdekk-godkjenning.

Designet for å være robust

Den nye beltestrukturen gir tilhengerdekket Nokian Hakka Truck 844 optimal overflatetrykk. Dette sikrer jevn slitasje og utmerket levetid. Spiral Sipe System opprettholder stivheten i slitebanemønsteret, selv når dekket slites ned.

Rene spor

Steinutkastere i hovedsporene forhindrer ansamlingen av småstein. Dette reduserer faren for at skarpe steiner trenger inn i dekket og forkorter dekkets levetid. Reduksjonen av steinsprut kommer også andre trafikanter til gode.

Stillegående og sikkert

Nokian Hakka Truck 844 har lav rullemotstand, noe som reduserer drivstoffkostnadene og senker rullestøyen. Driving Safety Indicator (DSI) viser enkelt hvor mange millimeter slitebane det er igjen i dekkets hovedspor.

Også for regummiering

Nokian Hakka Truck 844 er utmerket for regummiering, noe som øker levetiden til stammen og reduserer de kostnader. Nokian Hakka Truck 844 dekkmønsteret er også tilgjengelig i det slitesterke regummieringsmaterialet Nokian Noktop 44.

  • HELÅRSBRUK FOR LASTEBILAR OG TILHENGERE
  • ET ØKONOMISK VALG FOR KJØRING PÅ HOVEDVEI
  • JEVN DEKKSLITASJE
  • SPIRAL SIPE SYSTEM
  • DRIVING SAFETY INDICATOR (DSI)

Les mer: https://www.nokiantyres.com/trucks