VERDENSPREMIERE UNDER AGRITECHNICA 2019

Topp ytelse ved forflytning og veitransport står sentralt ved traktorentreprenørarbeid, mens fremkommelighet i alle typer terreng og effektiv kraftoverføring til underlaget er alfa og omega på jorder og byggeplasser. Nokian Ground King tilbyr begge deler og støtter dermed opp om allsidigheten til flerbruksmaskiner.

  • Fremkommelighet i alle typer terreng kombinert med komfort

Nokian Ground King har HybrilugTM-teknologien, som kombinerer de beste egenskapene til knaste- og blokkmønstre, noe som sørger for fremkommelighet i alle typer terreng kombinert med topp komfort og nøyaktige kjøreegenskaper ved veitransport.

  • Topp slitestyrke

Nokian Ground King har en slitebane av slitesterk kvalitetsgummiblanding i et mønster som gir større bakkekontakt sammenlignet med standard dekkmønstre. Resultatet er utmerkede driftstimer, selv med mye kjøring på vei.

  • Høy bæreevne for mer variert arbeid

I tillegg til å ha 2-i-1-fordeler har Nokian Ground King høy bæreevne, som gjør det mulig å bruke tunge redskaper og bære tung last. Denne allsidige ytelsen gjør at du kan ta på deg enda flere typer oppdrag med Nokian Ground King.