I motsetning til andre dekk til skogsbruk, har Nokian Forest Rider en radialstruktur. Det gir et imponerende grep, selv på glatte og utfordrende veier så vel som på de mer komfortable turene. Sammenlignet med et bias dekk har Nokian Forest Rider bedre grep, driftskapasitet og lavere rullemotstand.

Skånsom mot skogen

Takket være det brede kontaktarealet har Nokian Forest Rider et lavere overflatetrykk enn et tradisjonelt bias dekk. Det forhindrer at maskinen synker ned i myk grunn, og gjør det bedre for både føreren og landskapet. Lav rullemotstand gjør det til et drivstoffbesparende og miljøvvenlig valg.

Patentert sidebeskyttelse mot punktering

Nokian Forest Rider har en patentert sidebeskyttelse mot punktering. Denne beskyttelsen gir pålitelighet og sikkerhet uten å gå på bekostning av utmerket grep og kjørerespons. Det optimaliserte ribbemønsteret renser dekket og skader ikke grunnen i mykt terreng.

Med og uten belter

Nokian Forest Rider fungerer optimalt uten belter, men yter bedre med belter enn et tradisjonelt diagonaldekk for skogsbruk. Den solide stabiliteten holder maskinen stødig og sikkert på bakken under lasting.

Oppgradering til radialdekk

Nokian Forest Rider kan erstatte alle andre dekk til skogsbruk i samme størrelse. Sjekk muligheten for beltebruk med produsenten. Finnes også slangeløst.

  • DET ENESTE RADIALDEKKET FOR SKOGSMASKINER
  • UTMERKET TRAKSJON
  • OVERLEGEN KJØREKOMFORT SELV PÅ HARDT UNDERLAG
  • PATENTERT SIDEBESKYTTELSE MOT PUNKTERING