Nokian Forest King F2 gir et testet og bevist beltegrep for krevende skogsarbeid. Nokian Forest King F2 er designet spesielt for belter, og komplementerer selv det tyngste skogsmaskineriet.

Designet for belter

I produktutviklingsprosessen er det lagt spesielt fokus på å få dekket til å fungere godt med belter. Transmisjonen mellom dekket og beltet har blitt forbedret ved å heve den rette delen av ribbene og sporene på midtdelen. Sammen med formen på skulderpartiet gir det nye mønsteret forbedret støtte til beltene og hjelper dem å forbli på.

Redusert belastning

Nokian Forest King F2 gir perfekt beltestøtte i hvert punkt, og sørger for at tverr-beltene ligger rett på dekkoverflaten. Beltet trenger dermed ikke å være så spent, noe som reduserer belastningen på dekket og det dreibare understellet.

Forbedret motstand mot punktering

Punkteringsbeskyttelsen til Nokian Forest King F2 har blitt forbedret ved å øke materialstyrken i dekkets skulderparti Dette gjør dekket ideelt for krevende skogsarbeid.

Ny størrelse

For Nokian Forest King F2-familien, har felgdiameteren blitt utvidet til 28.5 tommer for å kunne håndtere den økte trekkraften fra ulike typer maskiner og for å forhindre at dekket skal spinne på felgen. Dette legger til rette for høyere lastkapasitet uten å øke lufttrykket. Den nye dekkstørrelsen er en pålitelig løsning for de tyngste skogsmaskinene som veier over 20 tonn.

  • SPESIALDESIGNET DEKK FOR BELTEBRUK
  • FORMEN PÅ RIBBENE GARANTERER STØTTE FOR BELTENE OVER HELE OVERFLATEN
  • SPORENE I MIDTDELEN GIR BEDRE GREP FOR BELTENE
  • HELT NY DEKKSTØRRELSE PÅ 28.5 TOMMER FOR DET TYNGSTE SKOGSMASKINERIET