Nokian ELS Radial tilbyr et godt grep og bedre mobilitet på myke underlag enn konkurrentene. Dersom bruken i hovedsak er på jordet fremfor på veien, er dette rundskuldrede radial-implimentdekket (flytedekket) det beste valget for deg.

Respekterer miljøet

Nokian ELS Radial er designet for store jordbruksmaskiner og tilhengere. Dekket bærer selv de tyngste lastene lett og med respekt for miljøet. Takket være den store kontaktflaten skaper dette lavprofil radialdekket vesentlig mindre press på myke underlag enn diagonaldekk. Den store kontaktflaten, det lave dekkpresset samt strukturen og dekkmønsteret forhindrer komprimering av jordsmonnet på en effektiv måte. Dette resulterer i større produktivitet og enkel manøvrering, selv på mykt jordsmonn.

Spar drivstoff

Den lave rullemotstanden kan redusere drivstofforbruket med nesten 20% sammenlignet med diagonaldekk.

Rask på veien

Samtidig som Nokian ELS Radial er best på jordet, beveger den seg også jevnt, raskt og lett på veien. Selv lengre strekninger går lett ettersom det robuste og lettrullende Nokian ELS Radial også er egnet for høyere hastighet på veiene. Dekkmønsteret med sideveis spor gir gode renseegenskaper og et sikkert veigrep.

Sterk som stål

Designet for tunge jordbruksmaskiner, tilhengere og sementblandingstanker, Nokian ELS Radial er også tilgjengelig i størrelser forsterket med stålbelter. Stålbeltestrukturen forbedrer dekkets punkteringsresistens og bæreevne for krevende bruk i byggbransjen.

  • MILJØVENNLIG IMPLIMENTDEKK FOR TUNGE JORDBRUKSMASKINER OG TILHENGERE SAMT SEMENTBLANDINGSTANKER
  • STOR KONTAKTFLATE GIR MINDRE PRESS PÅ UNDERLAGET OG MINIMAL ØDELSEGGELSE AV JORDSMONNET
  • ROBUST RADIALDEKK MED GODE FARTSEGENSKAPER