Den store kontaktflaten og lave rullemotstanden gjør Nokian Country King i stand til å bevege seg lett og økonomisk både på jordet og veien. Dette moderne radialdekket er det beste valget for byggtransport og jordbruk som omfatter mer kjøring på veien enn på åkeren.

Rull videre

Tunge maskiner og laster krever dekk med god bæreevne som er pålitelige. Nokian Country King kan bære tung last både på og utenfor veien og på jordet. Stålbeltestrukturen gir maksimal punkteringsbeskyttelse. Det lave støynivået og den gode kjørekomforten er verdifulle egenskaper for deg som arbeider i mange timer.

Det økonomiske valget

Den beskyttende stålkordstrukturen varer lenge og bærer lasten både på steinete jorder og på myk sand. Når lastemengden øker, utvides dekkets kontaktflate og bæreevnen forbedres. Lav rullemotstand minker drivstofforbruket og gjør dekket økonomisk og miljøvennlig.

Kjørekomfort og stabilitet

Nokian Country King er et stillegående dekk som ruller jevnt og rolig på veien. Det klossmønstrede dekket tilbyr også høykvalitets kjørekomfort utenfor jordene. Takket være den robuste strukturen gynger ikke tilhengeren under lasting.

Go green

Nokian Country King tåler tung bruk og skader ikke jordsmonnet, som også gir besparelser i form av lengere dekkskifte-intervaller og reduserte landreparasjonskostnader. I likhet med alle andre Nokian Heavy Tyres' spesialdekk, er Nokian Country King produsert helt uten høyaromatiske oljer.

Renses enkelt

Dekkmønsteret flates ut ved skulderen, slik at dekket selvrenser raskt og enkelt. Driving Safety Indicator (DSI) viser den gjenværende mønsterdybden.

  • ALLSIDIG, SELVRENSENDE IMPLIMENTDEKK
  • HØY LASTEKAPASITET, STABILT OG KOMFORTABEL KJØRING SELV VED HØY HASTIGHET
  • LAV RULLEMOTSTAND SOM REDUSERER DRIVSTOFFORBRUKET

Les mer: https://www.nokiantyres.com/flotation